WELEDA GEZICHTSBEHANDELINGEN

WELEDA: harmonie voor je lichaam en geest

Weleda wil de bewuste consument hoogwaardige, natuurzuivere en krachtig werkende producten bieden. Uitgangspunt vormt daarbij de antroposofische geneeskunde, die er vooral op gericht is het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam aan te spreken.

Bij de weldadige Weleda behandeling gaat het om ontspannen en verwennen. Even tot rust komen met de ervaring van 100% natuurlijke producten. Een oase voor de zintuigen. Harmonie voor lichaam en geest. Exclusief voor Partner Schoonheiddspecialisten heeft Weleda hun filosofie vertaald in een ontspannende en verkwikkende gezichtsbehandeling. Voor de periode rondom de zwangerschap is er een serie ´Mama Behandelingen´ ontwikkeld Afhankelijk van het huidtype zal gekozen worden voor de passende verzorgingslijn.

Bij een Weleda behandeling maak je een heerlijke geurreis waarbij je harmonie ervaart en tot rust kan komen.

WELEDA MAMABEHANDELING

Speciale verwenbehandeling voor zwangere en pas bevallen vrouwen

Als je zwanger bent, is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Dat kan met de heerlijke ontspannende Weleda Mama Behandeling. Een verwenbehandeling voor de aanstaande of net bevallen moeder.

Deze behandeling bestaand uit vier verschillende sessies. De behandeling verandert mee met de ontwikkeling, die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt, tot na de bevalling.

Hierbij staat ontspanning en genieten voor jou en je kindje centraal.

meer over de Weleda Mama behandelingen +

Naast de hele serie (van 4 behandelingen) kunnen de sessies ook los van elkaar gevolgd worden. Drie behandelingen tijdens de zwangerschap en één na de bevalling.
Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap.

DE BASIS VAN IEDERE BEHANDELING BESTAAT UIT;
-voetenbad en inwrijving van de voeten en onderbenen
-gezichtsbehandeling; -reiniging
-ontspannende gezichtsmassage
-masker
-dag- en nachtcréme

Extra: een voeten- en beenmassage, buik- en rugmassage, afhankelijk van de fase van de zwangerschap en de behoefte van de aanstaande moeder.

1e mama behandeling  (1e t/m3e maand)

Gericht op de eerste 3 maanden van de zwangerschap, wanneer je last kunt krijgen van een onrustige huid en vermoeidheid.
Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het gezicht met een massage van gezicht, nek, schouders en decolleté.

2e mama behandeling (4e t/m 6e maand)
Wanneer je meer last kunt krijgen van onrustige benen.
Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan een been- en voetmassage.

3e mama behandeling (6e t/m 9e maand)
Je buik groeit, tijdens deze behandeling zal de aandacht liggen op een buik- en rugmassage

4e mama behandeling (6 weken tot 12 weken na de bevalling)
Deze ontzwangerbehandeling is erop gericht je volledig te laten ontspannen na de geboorte van je kindje.
Deze ontzwangerbehandeling is ook een leuk kraamcadeau!

Duur van iedere behandeling is

90 minuten

€ 74,50

Het totale pakket ineens is € 249.50

WELEDA LICHAAMSBEHANDELING

WELEDA HELPT JE BIJ CELLULITES

Weleda heeft een speciaal product geïntroduceerd om gebruik te maken van deze eigenschappen van de berk, namelijk de Berken Cellulitis Olie. Deze olie is een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten (jonge berkenblaadjes) die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. De toegevoegde tarwekiemolie en het olie-extract van de rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel. Contra-indicaties voor het gebruik van de Berken Cellulitis Olie zijn zwangerschap en het geven van borstvoeding.

BERKEN CELLULITE OLIE EN DOUCHE

Tevens is door Weleda in voorjaar 2007 een product geïntroduceerd dat in combinatie met de Berken Cellulitis Olie bijzonder effectief werkt: de Berken Douchepeeling. Deze zachte lichaamspeeling masseert de huid met natuurlijk zachte parels, stimuleert de doorbloeding, ondersteunt de celwisseling en bereidt de huid optimaal voor op de verzorging na het douchen met de Berken Cellulitis Olie.

Het gecombineerde gebruik van de hiervoor genoemde producten zorgt binnen een maand voor steviger en gladdere dijen, heupen en bovenarmen.

Dit effect wordt nog versterkt door het toepassen van een speciale anti-cellulite behandeling.

Deze behandeling houdt kort samengevat het volgende in:

een peeling van de probleemgebieden op het lichaam met de Berken Douchepeeling waardoor de huid optimaal wordt voorbereid op de hierop volgende (deel)massage op deze gebieden met Berken Cellulitis Olie. Afsluitend worden voedings- & en bewegingsadviezen gegeven om de te bereiken of al bereikte resultaten zo goed mogelijk te ondersteunen. Om het lichaam ook van binnenuit te reinigen wordt na afloop van de behandeling een glaasje Berken Extract geschonken. Bij een Weleda behandeling maak je een heerlijke geurreis waarbij je harmonie ervaart en tot rust kan komen.

BERKEN ANTI-CELLULITTE BEHANDELING

Deze behandeling staat geheel in het teken van het aanpakken van cellulite (‘sinaasappelhuid’). Veel vrouwen zullen dit probleem herkennen: deukjes of putjes in de huid aan de achterkant van de dijen, de heupen en de bovenarmen. Hier is zeker wat aan te doen en het is ook te voorkomen.

 

meer over de Weleda BERKEN ANTI-CELLULITTE behandelingen +

REKEN AF MET JE CELLULITTE

Wanneer een huidstofwisseling (met name die van het onderhuids bindweefsel) onvoldoende in staat is een goede doorstroming tot stand te brengen kunnen afval stoffen zich in een te grote mate in de vetcellen gaan opslaan. Door invloed van het oestrogeen hormoon bij de vrouw is deze daar gevoeliger voor. Wanneer de elasticiteit in de cellen minder is dan de cel aankan ontstaat er een grotere druk die herkenbaar is aan een bobbelig uiterlijk aan het huidoppervlak. Dit herkennen wij als cellulite.

Cellulite kent verschillende stadia maar in alle gevallen is het belangrijk om een betere doorstroming tot stand te brengen. De berk die als geen ander in zijn eigen groei een grote stroming tot stand kan brengen is de mens hierin bijzonder behulpzaam.

WAT KOST DE ANTI CELLULITE BEHANDELING

Je kunt deze behandeling los kopen of als een kuur van 5 behandelingen.

45 minuten

€ 39,50  losse behandeling

Een totaal pakket van 5 behandelingen € 175,-

Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen | Wat heeft mijn huid nodig?

Weleda gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen

Massage & Wellness behandelingen

Dr.Hauschka make-up | Epileren, harsen en kleuren

Schoonheidsspecialisten & onze klanten