Puur Villa Sterrebos en Wapser Wellness

Puur Villa Sterrebos en Wapser Wellness hebben een unieke samenwerking. Je krijgt behandelingen die je werkelijk goed doen. Al onze behandelingen, van het verven van je wimpers tot een volledige lichaamsmassage, zijn er op gericht dat jij je beter voelt. Je huid knapt snel op en je ervaart dat je lichaam vitaler en krachtiger aanvoelt.

Behandelingen die voorheen in Puur Villa Sterrebos werden gegeven zijn nu overgegaan naar de Wapser Wellness.

Puur Villa Sterrebos is eigendom van oprichter van Vocal Presence, en Vocaal Leiderschapsmentor en Presentatie coach, Elisabeth de Charon de Saint Germain trainers, artiesten, sprekers, coaches en CEO's om zonder maskers de beste impact te kunnen maken.

Als onderdeel van diverse trajecten bij Vocal Presence geeft zij ook professioneel advies over uiterlijke verzorging en innerlijk en lichamelijk energie beheer om in peak state te kunnen performen en daarbij authentiek aanwezig te kunnen zijn.

Een enkele keer geeft zij zelf behandelingen tijdens haar immersion trainingen en retreats in binnen en buitenland.

Wij werken met de hoogwaardige biologische cosmetica van Dr.Hauschka. Pure cosmetica die géén chemisch-synthetische ingrediënten bevat en nooit op dieren is getest. Onze praktijk verzorgt naast huidbehandelingen en massages ook visagie, modelering en kleuring van wenkbrauwen en gezichts- en lichaamsontharingen.

Onze geschiedenis

De Wapser Wellness is opgericht in maart 2016. Het is de schoonheidssalon van Janiek Knol die in Puur Villa Sterrebos jarenlang alle behandelingen heeft gegeven. Puur Villa Sterrebos begon in 2002 als cultuurhuis Roos & Lelie.

lees meer over onze achtergrond +

Naast de schoonheidsalon en massagepraktijk was er plek voor zang- en muziekonderricht, kleinschalige tentoonstellings-, concert-, en cursusruimte, workshops Trager® Approach, Chi Kung, massage en meditatieve lig concerten. In 2005 nam de vraag naar behandelingen in het beauty en wellness centrum een vlucht. De bekroning daarvan was Elisabeths benoeming als Dr.Hauschka therapeut van het jaar in 2006.

In 2009 en is zijn de overgebleven activiteiten zang, schoonheidssalon en massagepraktijk mee verhuist naar de nieuwe locatie van Villa Sterrebos in Frederiksoord.  Begin 2014 droeg Elisabeth de dagelijkse praktijk van de salon met veel vertrouwen over aan Janiek.

In maart 2016 zette Janiek Knol alle behandelingen voort in de Wapser Wellness en geeft Elisabeth als onderdeel van haar bedrijf Vocal Presence enkele immersion trainingen en consulten op het gebied van performance, presentatie en zichtbaarheid.

Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen | wat heeft mijn huid nodig?

Your Best Personal & Professional Look: Programma | VIP fotografie / video | Make up

schoonheidsspecialisten & onze klanten