DR.HAUSCHKA LICHAAMSBEHANDELINGEN

Diepe ontspanning, vitaliserend en versterkend

Dr.Hauschka lichaamsbehandelingen versterken je vitaliserende krachten, bevorderen de stroming van lymfe en stimuleren daardoor de regeneratie en gezondheid van je gehele lichaam.

Een belangrijk element in de behandelingen is ritme. Tijdens de behandelingen wordt het gehele lichaam behandeld. De ritmisch-ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende bewegingen. Deze behandeling brengen je een ervaring van bewustwording en nieuwe energie.

De ritmische lichaamsbehandeling streeft er naar om je individuele harmonie te herstellen. Het ondersteunt het proces van het zelfherstellend vermogen door te werken met leven dragende processen zoals warmte, ritme en ademhaling. Niet door manipulerende druk, maar het maken van contact met het weefsel en de stand van de handen, vormen de basis voor deze zorgvuldige behandeling. De behandeling wordt altijd ingeleid met een verwarmend voetenbad. Na de rustfase in de behandeling wordt er afgesloten met een subtiele uitstrekking van het lichaam.

De kwaliteit van de aanraking
Deze therapeutische lichaamsbehandeling komen voort uit de ritmische massage zoals deze ook in antroposofische geneeswijzen gegeven wordt door fysiotherapeuten. Deze behandeling wordt alleen gegeven door Dr.Hauschka therapeuten die de speciale opleiding bij het Dr. Hauschka instituut hebben gedaan.

In puur Villa Sterrebos geeft Elisabeth de Charon de Saint Germain de verfijnde variant, de ritmische olie-inwrijving die harmonisering van de verfijnde levenskrachten tot stand brengt, en deze Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling.

Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen

Wat heeft mijn huid nodig?

Dr.Hauschka gezichts behandelingen & lichaamsbehandelingen | Wat heeft mijn huid nodig?

Your Best Personal & Professional Look: Programma | VIP fotografie / video | Make up

Massage & Wellness behandelingen

Schoonheidsspecialisten & onze klanten