GEZICHTSBEHANDELINGEN

Waar innerlijke en uiterlijke schoonheid versmelt

Tijd voor jezelf en pure aandacht voor je huid

Je behandeling begint in volledige rust met een geurig voetenbad. Je stress van alledag lost op in warmte en een gevoel van welbehagen. De schoonheidsspecialiste raakt de cliënt aan met langzame en ritmisch-ademende, vloeiende bewegingen. De kern van de behandeling is de lymfestimulatie met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen.

Toon +

In de klassieke Dr.Hauschka behandelingen stimuleert de schoonheidsspecialiste de vloeistofprocessen in de huid, neemt stuwingen weg, ontslakt en versterkt daardoor het immuunsysteem. Uiteraard hoort daarbij ook het reinigen en verzorgen van het gezicht met natuurzuivere Dr.Hauschka Cosmetica en daarnaast een uitvoerig verzorgingsadvies: zowel voor mannen als voor vrouwen.

De Klassieke Dr.Hauschka Behandeling leidt tot een diepe ontspanning en geeft een gevoel van doorstroomd en innerlijk in balans te zijn.

Bij Dr. Hauschka is de huid de weerspiegeling van je gezondheid

Misschien is het wel het verlangen van deze tijd. Het verlangen naar een aanraking die diep raakt en daarbij tegelijkertijd de individuele grenzen van de mens respecteert. Het verlangen naar een zachte aanraking die meer is dan alleen oppervlakkig. Kan het zo zijn dat een behandeling van het gezicht een gezonde impuls betekent voor de huid en het gehele organisme?

In haar Salon voor de schoonheid in Stockholm ontwikkelde Elisabeth Sigmund, de moeder’ van Dr.Hauschka Cosmetica, dit idee voor de bijzondere Dr.Hauschka gezichtsbehandeling

Klanten van Vocal Presence die deelnemen aan Immersion Trainingen in binnen en buitenland kunnen tijdens hun verblijf deze behandelingen bijboeken mits de gelegenheid zich hiervoor leent.

Laat ons weten welke van deze behandelingen u aanspreekt dan onderzoeken wij of wij dit in kunnen plannen.

 

Dr.Hauschka lichaamsbehandelingen

Wat heeft mijn huid nodig?

Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen | Wat heeft mijn huid nodig?

Your Best Personal & Professional Look: Programma | VIP fotografie / video | Make up

Massage & Wellness behandelingen

Schoonheidsspecialisten & onze klanten