Dr. Hauschka therapeuten

Janiek Knol - consciëntieuze verzorger: Dr.Hauschka therapeut, schoonheidsspecialiste, wellnesss-specialiste, masseur en eigenaar van de Wapser Wellness

“Met de behandelingen die ik geef help ik je graag om je echt te ontspannen en je weer helemaal op te laden met frisse nieuwe energie." Voor alle behandelingen bij Janiek kunt u terecht bij de Wapser Wellness, de Dr. Hauschka schoonheidssalon en wellness herberg.

Meer over Janiek +

“Mijn visie is dat alles met elkaar verbonden is; je gezicht met je lichaam, je lichaam met je stemming en je stemming met je uitstraling.

Ik bekijk je als mens in het geheel, en het maakt mij niet uit als je een scheve neus hebt of als je een maatje meer of minder hebt.

Je kan bij mij zijn wie je bent en je hoeft je nergens voor te schamen. Ik ben ook niet volmaakt en heb ook mijn gebreken en ik hoop ook dat mensen dat respecteren.

Ik hoop dat ik jou het gevoel kan geven om te zijn wie je bent, zodat de behandelingen en arrangementen tot diep in jou z’n werkingen afgeven.

Met deze visie werk ik met de producten van Dr. Hauschka. De producten zijn gemaakt volgens de ritmes van de natuur, en vervolgens passen de producten zich weer aan aan de ritmes van de mens.

Daarom spreek ik nooit van een vast huidbeeld. Je huid kan namelijk per stemming, gevoel, seizoen, levensfase of ziekte veranderen, en met de producten en behandelingen kan het zich aanpassen aan de mens wat diegene op dat moment nodig heeft.

Veel klanten kennen mij ook goed als medewerker van de natuurvoedingswinkel van Villa Sterrebos. Naast mijn eigen salon ben ik daar twee dagen in de week werkzaam in de winkel. Een goed advies kan ik daarom ook rechtstreeks in de winkel geven.”

 

Elisabeth de Charon de Saint Germain - verbinder van passie en leiderschap: Vocaal Leiderschapsmentor en presentatiecoach & Dr. Hauschka therapeut

 

" In de twintig jaar dat ik als Dr.Hauschka therapeut werkzaam ben geweest heb ik heel veel vrouwen, en mannen, met hernieuwde levenslust uit de behandelstoel zien stappen.

Om het beste aan de wereld te kunnen geven heb je ook het beste voor jezelf nodig.

Daar staan de Dr.Hauschka behandelingen voor. Als ik nog een enkele keer zelf een behandeling geef tijdens een immersion retreat dan weet ik dat mensen aangesproken worden vanuit een 360 graden benadering. Je moet ook niet met minder genoegen willen nemen. "

Meer over Elisabeth +

"Met puur Villa Sterrebos geef ik je heel graag de mogelijkheid om in de drukte van alledag echt een moment voor jezelf te creëren. In de twintig jaar dat ik als Dr.Hauschka therapeut werkzaam ben geweest heb ik heel veel vrouwen, en mannen, met hernieuwde levenslust uit de behandelstoel zien stappen.

Het mooiste compliment kreeg ik van een mevrouw die, na uitputtende jaren van een drukke en geslaagde carrière als directrice van een groot verzorgingshuis, gewoon echt heel erg moe was. Een paar dagen na de behandeling stuurde ze me een kaartje met de woorden: “Dank je wel Elisabeth, ik voelde me na afloop gewoon weer meer mens geworden”.

Dat is wat mij altijd aan dit vak geboeid heeft, de veerkracht van de mensen, hun huiden, en hun soms enorm vermoeide lichamen waar je telkens weer, met de juiste aandacht en middelen bijna miraculeus opnieuw een levendigheid in kon wekken.

In 2014 heb ik Vocal Presence opgericht en help ik ondernemende professionals met mentor programma's inspirerende presentaties te geven waarmee zij zichtbaar en herkenbaar worden voor hun ideale klanten.

Om me hier op te kunnen richten moest ik zeker weten dat mijn klanten werkelijk in goede handen zouden zijn bij mijn opvolger. Ik ben dan ook heel gelukkig met de grote kwaliteiten die Janiek in de schoonheidssalon heeft binnen gebracht.

Zij is werkelijk mijn gedroomde opvolgster en geeft nu met haar eigen lichte energie en warmte de behandelingen die ik jaren met heel veel plezier heb gegeven!"

Waarom komen onze klanten bij ons?

Van top tot teen doorstroomd met nieuwe energie en een diep gevoel van welbehagen | "Elke maand mijn wenkbrauwen weer perfect op orde" | "Even tot rust komen met de ervaring van 100% natuurlijke producten"

“Ik had eigenlijk niet eens in de gaten dat ik zo moe was tot ik bij je in de stoel lag. Alle vermoeidheid voelde ik tijdens de heerlijke behandeling van me afglijden. Dank je wel Elisabeth, ik voelde me na afloop gewoon weer meer mens geworden”.

Mevrouw Visser

Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen | wat heeft mijn huid nodig?

Your Best Personal & Professional Look: Programma | VIP fotografie / video | Make up

Massage & Wellness behandelingen

Schoonheidsspecialisten & onze klanten