Puur Villa Sterrebos Visagie programma en behandelingen

JE PERFECTE PERSOONLIJKE LOOK: Professioneel individueel visagie programma

Ontdek de kracht van je perfecte persoonlijke look

In dit persoonlijk en professionele programma laten we je zien en ervaren wat jouw ideale make up is. Stop voorgoed met je afvragen of je wel alles uit de mogelijkheden van je gezicht haalt: na dit programma weet je wat werkt, en wat niet!

Inbegrepen in het programma is dat je tussen de 8 en 12 weken nadien terugkomt en we na lopen of je tevreden bent met het resultaat, of je nog vragen hebt en je perfecte persoonlijke look waar nodig bijschaven.

We houden rekening met je eigen wensen, leren je om je make-up zelf toe te kunnen passen en geven je tips om de make-up aan te kunnen passen aan de verschillende omstandigheden.

In de VIP versie maken we direct een combinatie met een professionele fotograaf die een serie foto's (of een videoprofessional die een video) voor u gaat maken die u vervolgens in kunt zetten voor een verbeterde zichtbaarheid en impact.

meer over het professionele individuele visagie programma +

Samen leiderschapsmentor en presentatiecoach Elisabeth de Charon de Saint Germain van Vocal Presence ga je op zoek naar je ultieme persoonlijke look. Elisabeth heeft in haar tijd als Dr. Hauschka therapeut en visagist bij honderden vrouwen de mooiste look tevoorschijn getoverd en heeft ze geleerd om in liefde naar hun unieke schoonheid te kijken.

Door haar unieke insteek kan ze je laten zien waar de kracht van je gezicht te vinden is en hoe je kunt spelen met de bewegelijkheid van je gelaat.

Een mooie make-up is nooit een masker, het is de versterking van je persoonlijkheid en kan je helpen om je innerlijke zelfvertrouwen ook naar buiten toe uit te laten stralen.

Alle stappen, technieken en persoonlijke voorkeuren en professionele noodzakelijkheden (werktype, camera, podium, type verlichting, tijdsmogelijkheden) worden in het programma mee genomen.

  • Je krijgt een verslag mee van de gebruikte make-up zodat je precies weet hoe je alles zelf thuis kunt aanbrengen.
  • Na 8 tot 12 weken na het eerste programmadeel kom je terug en kijk je samen met Elisabeth wat je eventueel nog wilt aanpassen, verbeteren en worden al je vragen beantwoord.
  • Het eerste programmadeel is een half dagdeel
  • Het tweede programma onderdeel ongeveer 45 tot 60 minuten

Totale kosten bedragen € 396,- excl btw

Bedrijven kunnen het consult als bijscholings- of consultkosten opgeven bij de belastingdienst.

VIP UPGRADE:

Op deze dag spreken we af met een professionele fotograaf die een serie portretten maakt die u vervolgens in kunt zetten voor uw sociale media en andere professionele doeleinden.

U kunt telefonisch informeren naar de mogelijkheden: 06 1035 8872

VISAGIE EN ADVIES

Professionele make up en make up advies

 

Zoek je een mooie lippenstift of wil je wat advies over een foundation of oogschaduw laat het ons dan even weten in de winkel, per telefoon of tijdens je behandeling. Een dergelijk advies is kosteloos en tijdens je winkel bezoek.

Voor een uitgebreid persoonlijk en professioneel advies hebben we een apart programma, 'JE PERFECTE PERSOONLIJKE LOOK', ontwikkeld.

Professionele make-up en make-up advies +

Professionele Make up Losse behandeling: 30 minuten € 35,000

Eenvoudig make up advies Tijdens je winkelbezoek, je kunt eventueel afspreken, dan kunnen we er rekening mee houden. Gratis

Dr.Hauschka Make-up

Stralend, professioneel en persoonlijk

De natuurlijke make-up van Dr.Hauschka is samengesteld met de basale en stralende kleuren van de natuur.
Je componeerd er een harmonisch akkoord van kleur, verzorging en levendige gezichtsuitdrukking mee.

Alle kleur cormposities van Dr. Hauschka cosmetica zijn gebaseerd op de natuurlijke karakteristieke kleuren van de menselijke huidtypes.

meer over de Dr.Hauschka make up +

De Cosmetica van Dr. Hauschka benadrukt op subtiele wijze jouw natuurlijke schoonheid. Je hebt je eigen innerlijke schoonheid.

Dr. Hauschka cosmetica onderstreept je eigen schoonheid en versterkt en accentueert je individualiteit. Je eigen wezen moet kunnen uitstralen. Daarbij hoort ook de harmonie van huid en ogen.

Verzorgende accenten zetten.

De Cosmetica bevat natuurlijke ingredienten en een samenstelling die niet alleen verfraait maar tegelijk ook verzorgd. Geschikt voor elke gelegenheid.
We helpen je graag met het accentueren van de sterke kanten van je gezicht en het subtiel camoufleren, corrigeren van minder sterke kanten.

Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen | Wat heeft mijn huid nodig?

Your Best Personal & Professional Look: Programma | VIP fotografie / video | Make up

Massage & Wellness behandelingen

Schoonheidsspecialisten & onze klanten