Biologisch brood Villa Sterrebos

Ambachtelijk Biologisch brood in Frederiksoord, Meppel en Assen

  • Consequent biologisch – Consequent lekker - Biologische Bakker uit Ahaus
  • Vanaf het allereerste begin in 1980 wordt het graan op het bedrijf zelf gemalen. Zo hebben ze 100% controle over de grondstofkwaliteit voor deze producten. Alleen zó kan echte topkwaliteit geleverd worden!
  • Voor de roggebroden bouwen de bakker het desem in een speciale behandeling stapsgewijs op. Dit vormt de basis voor echt en puur roggebrood. De charme van dit brood drukt zich uit in het krachtige rustieke karakter van het brood. De roggebroden verouderen niet, nee ze winnen in smaak: ze rijpen!
  • Om meergranen, noten en pitten broden te kunnen bakken, wordt het deeg zorgvuldig in meerdere fase behandeld. Enkele ingrediënten worden daarbij ook geweld. Dit veel tijd-vragende proces resulteert in een uitstekend verteerbaar en lekker product.

Downloads

  • e-Catalogus van de Consequente BioBakker uit Ahaus
    e-Catalogus van de Consequente BioBakker uit Ahaus

    Een mooi e-boekje met vrijwel alles dat we voor je kunnen bestellen van onze biologische warme bakker uit Ahaus.

    Wij krijgen dit brood drie maal in de week vers in onze natuurwinkel, namelijk woensdag, vrijdag en zaterdag.

    In Meppel kun je op de donderdag markt de broden kopen aan onze kraam.

    In Assen kun je voor de zaterdag de broden bestellen, wij nemen ze dan voor je mee naar de kraam!

    We moeten twee dagen van te voren de broden bestellen. Uiterlijk voor 16.30 uur.

    Stuur ons dus tijdig een mailtje met soort, (liefst nummer ook), hoeveelheid, voor wanneer en je naam. Wij maken het dan voor je in orde.